Vakantiewoning Wijnhuis 16 personen

Een unieke en luxe vakantiewoning op ons fruitteeltbedrijf met 6 tweepersoons slaapkamer en 2 twee persoons bedstedes , drie badkamers, ruime living en leefkeuken met 2 ovens en 2 x inductie kookplaat en sinds begin 2019 onze kas met hot tub, diverse spelen en zeeën van ruimte! 

Inventarislijst Wijnhuis.

BOEK NU

Vakantiewoning Boerderij Sevenum 30 personen

Onze boerderij is geschikt voor groepen van 30 personen. Met een gezellige woonkamer met kachel, 15 mooie 2-persoons slaapkamers, 5 badkamers, 1 met bad, rest met douche en 2 aparte toiletten, gratis wifi, heel veel buitenruimte met hot tub, tafelvoetbalspel, pingpongtafel, trampoline en speelhuisje.

Inventarislijst Boerderij.

BOEK NU

Schaapshut Sevenum 30 personen

De Schaapshut is geschikt voor 30 personen met 4 luxe tweepersoons- slaapkamers met eigen sanitair (waarvan 2 geschikt voor minder-validen) en 11 luxe 3-persoons slaapkamers met eigen sanitair (2-1 persoonsbedden beneden en 1-1 persoons bed boven op de vide in de slaapkamer). De Schaapshut is ook heel geschikt voor vergaderingen door de ruime vergaderruimte met alle apparatuur. Voor meer informatie of om een boeking te maken, klik op 'Boek nu'. 

Bekijk de foto's van deze ruime vakantiewoning door klikken op 'Boek Nu'

Inventarislijst Schaapshut.

BOEK NU