Vakantiewoning Wijnhuis 16 personen

Een unieke en luxe vakantiewoning op ons fruitteeltbedrijf met 6 tweepersoons slaapkamer en 2 twee persoons bedstedes , drie badkamers, ruime living per begin 2021 een nieuwe leefkeuken met 2 ovens en 2 x inductie kookplaat en 2 koelkasten. Een overdekte eettafel buiten en een overdekte kas met hot tub en veel speelruimte in de kas en buiten. 


BOEK NU

Vakantiewoning Boerderij Sevenum 30 personen

Onze boerderij is geschikt voor groepen van 30 personen. Met een gezellige woonkamer, 15 mooie 2-persoons slaapkamers, 7 badkamers, 1 met bad, rest met douche en 2 aparte toiletten, vanaf begin 2021 een volledig nieuwe keuken met professionele vaatwasser, 2 inductie kookplaten, 2 ovens, magnetron, giga grote koelkast, gratis wifi, heel veel buitenruimte met hot tub, speelhuisje en trampoline en onder de overdekte schuur de sjoelbak, tafelvoetbalspel en pingpongtafel. 

BOEK NU

Schaapshut Sevenum 30 personen

De Schaapshut is geschikt voor 30 personen en heeft 15 luxe tweepersoons- slaapkamers met allemaal eigen sanitair (waarvan 2 geschikt voor minder-validen). Daarbij is de Schaapshut voorzien van een grote multifunctionele ruimte. Hier kunnen vergaderingen georganiseerd worden, retraites gehouden worden of gespeeld worden door kinderen. 

De vakantiewoning is van alle gemakken voorzien. Er is een grote leefkeuken, een overkapping met hottub, een jeu de boules baan, tafelvoetbaltafel en pingpongtafel. 

Voor meer informatie of om een boeking te maken, klik op 'Boek nu'. 

BOEK NU