Vakantiewoning Wijnhuis 16 personen

Een unieke en luxe vakantiewoning op ons fruitteeltbedrijf met 6 tweepersoons slaapkamer en 2 twee persoons bedstedes (1 via een van de slaapkamers te bereiken), drie badkamers, ruime living en leefkeuken met professionele apparatuur.

Inventarislijst Wijnhuis.

BOEK NU

Vakantiewoning Boerderij Sevenum 30 personen

Onze boerderij is geschikt voor groepen van 30 personen. Met een gezellige woonkamer met kachel, 15 mooie 2-persoons slaapkamers, 5 badkamers, 1 met bad, rest met douche en 2 aparte toiletten, gratis wifi, heel veel buitenruimte met hot tub, trampoline en speelhuisje.

Inventarislijst Boerderij.

BOEK NU

Schaapshut Sevenum 30 personen

Per 1 juni 2018 is ons nieuwste vakantiewoning geopend. Bekijk de foto's van deze ruime vakantiewoning door klikken op 'Boek Nu'

De Schaapshut is geschikt voor 30 personen met 15 luxe tweepersoons- slaapkamers met de luxe van privé sanitair per slaapkamer. 

Op de begane grond bevinden zich 13 slaapkamers met eigen sanitair (waarvan 2 geschikt voor minder validen gasten). De ruime woonkamer met kachel en keuken met bar.

Op de 1e verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met eigen balkon en met eigen sanitair (bad én douche) en is er ook een chillruimte voor de kids met tv, sjoelbak, tafeltennis, tafelvoetbalspel. Genoeg ruimte om lekker te spelen indien het minder weer is. Ook biedt deze ruimte volop mogelijkheden om te vergaderen met een grote groep met een beamer en scherm beschikbaar voor vergaderingen. 

Buiten een ruim terras met tafels en stoelen voor 30 personen en met een houtgestookte hot tub. Een zeer ruime tuin en een speeltuin met trampoline en speelhuis met schommels en glijbaanhuis voor de kids. Daarnaast volop parkeermogelijkheden.

De gehele woning en buitenruimte zijn zeer ruim van opzet. 

Inventarislijst Schaapshut.

BOEK NU