Over ons

Al meer dan 150 jaar bestaat het familiebedrijf van familie Görtz in Noord-Limburg. We hebben een lange historie in het telen van fruit aan de vruchtbare oevers van de Maas.


Op dit moment telen we de morel (kers), verschillende soorten peren, mirabellen, pruimen en appels. Het meeste fruit gaat direct in de oogst naar onze klanten: fabrieken die er heerlijke producten van maken zoals ingemaakt fruit voor supermarkten en bakkers, sappen, jam, frisdrank en likeuren. Zo komt ons fruit terecht bij heel veel consumenten in Nederland en ver daarbuiten. Van ons eigen fruit laten we ook op kleine schaal streekproducten maken die we verkopen aan lokale horeca en streekwinkels.


Naast het telen van het heerlijke fruit zijn we 2014 zijn we begonnen met het verbouwen van een schuur tot vakantiewoning Wijnhuis (16 personen) in Baarlo. Omdat dit goed verhuurd en beoordeeld werd hebben we de stap gezet om het recreatiebedrijf uit te bouwen met een Boerderij (30 personen) en een Schaapshut (30 personen) in Sevenum.


Met behulp van al onze zeer gewaardeerde werknemers, familieleden en alle andere helpers hebben we dit opgebouwd tot een prachtige combinatie: fruitteelt en recreatie.