Vacature: Medewerker fruitteelt en recreatie

Fruitboerderij is een familiebedrijf dat zich richt op twee takken: fruitteelt en recreatie. Met ons fruitteeltbedrijf zijn we al meer dan 150 jaar aan de vruchtbare oevers van de Maas in Noord-Limburg gevestigd en telen we onder andere kersen, pruimen, appels en peren. Daarbij hebben we op dit moment 3 luxe vakantiewoningen voor groepen, verkopen we sap van ons fruit aan horeca en via onze webshop en hebben we sinds kort ‘Adopteer een perenboom’ gelanceerd. In verband met het uitstromen van twee gewaardeerde medewerkers en het verschuiven van een aantal taken zijn wij op zoek naar een:

Medewerker fruitteelt en recreatie


Vacatureomschrijving:
Als Medewerker Fruit & Recreatie vorm je het centrale aanspreekpunt voor collega’s, onze klanten, onze gasten en onze oogstmedewerkers. Doordat we een kleine organisatie zijn met een aantal takken van sport, krijg je de kans om een veelzijdige functie te betrekken met zeer uiteenlopende werkzaamheden. Zo ben jij degene die alle kwaliteitskeuringen regelt, maar ook hou je je bezig met HR gerelateerde zaken en ben jij verantwoordelijk voor de personeelsplanning tijdens de oogst. Daarnaast stel je contracten op en beheer je onze webshop. En de volgende dag hou je je weer bezig met hele andere zaken. Een erg afwisselende en uitdagende functie dus!


Wat ga jij doen als Medewerker Fruit & Recreatie?
Het doel van de functie is het verrichten van diverse operationele werkzaamheden in de fruitteelt en recreatie. Je bent verantwoordelijk voor alle aanvragen en reserveringen van de vakantiewoningen, het verzorgen van de diverse kwaliteitsinspecties voor de fruitteelt en verzorgt onder andere de gehele arbeidsfilm rondom onze oogst. Daarnaast verwerk je alle binnenkomende aanvragen en handelt deze zelf af of zet deze door naar de juiste collega.
In deze baan ga je flexibel aan de slag voor 25-36 uur per week. In verband met onze seizoensgebonden teelt is het nodig dat je in de zomer ook vaker ’s avonds en tijdens het weekend bereikbaar bent. Ook de gasten in de vakantiewoningen willen in het weekend bij dringende vragen iemand kunnen bereiken. De werktijden in deze functie liggen tussen 8.00 en 19.00 uur. Je kunt in overleg flexibel werken!


Taken die hierbij komen kijken zijn:
• Onderhouden van klantrelaties en relaties met gasten (telefonisch of per e-mail);
• Administratief verwerken van aanvragen en boekingen in ons boekingssysteem;
• Bewaken van het orderproces;
• Accorderen van inkoopfacturen;
• Klachtenafhandeling.


Wat breng jij als Medewerker Fruit & Recreatie mee?
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, tevens spreek (en schrijf) je een woordje Duits en/of Engels;
• Je bent accuraat, hebt commercieel inzicht, bent stressbestendig en beschikt over het vermogen prioriteiten te stellen;
• Je bent een teamplayer met het vermogen om ook goed zelfstandig te kunnen werken, en hebt geen 9-5 mentaliteit;
• Je vindt het leuk om een diverse functie uit te voeren, zodat iedere dag anders is;
• Je bent praktisch ingesteld en biedt de helpende hand waar nodig.


Houd jij van superveel afwisseling en geen dag die hetzelfde is? Ben jij goed met mensen én met systemen? Vind je het leuk om bezig te zijn met webcare, durf je ook een woordje over de grens te spreken én wil je het nieuwe jaar beginnen met een mooie, nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!


Wat bieden wij?
• Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en volgens de CAO voor het Open Teelten;
• Reiskostenvergoeding, vakantiegeld, opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen en/of deels thuis te werken.
• Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Andrea Görtz via: info@fruitboerderij.com onder vermelding van ‘Vacature Fruit & Recreatie’

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij kunnen dit alles niet alleen!

We zijn enorm blij met ons toegewijde team. Wij kunnen al deze mooie activiteiten namelijk niet alleen.

Ons bedrijf is volop in ontwikkeling en we denken graag mee hoe we samen de samenleving een beetje beter kunnen maken. Zo werken er bij ons een aantal medewerkers die voorheen een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. Ook werken we graag samen met andere ondernemers. 

Wil je bij ons komen werken in de fruitteelt en/ of recreatie? Of wil je stage komen lopen bij ons? We zijn sinds april 2018 partner van HAS Green Academy en hebben al meerdere enthousiaste stagiaires bij ons op het bedrijf mogen ontvangen. Waarbij er een aantal een mooie vaste of seizoens-werkplek hebben gekregen binnen ons bedrijf. 

Enthousiast? Neem dan contact met ons op!