Maasdal Huifkar Tour

Wil je weten hoe het er aan toe gaat op een fruitteeltbedrijf?

Tijdens onze Maasdal Huifkar tour vertellen we er jullie alles over. 

We starten met een kop koffie/ thee en stuk lekkere vlaai gemaakt van onze eigen morellen en stappen daarna in de huifkar waarbij we een rondje maken tussen de boomgaarden van ons fruitteeltbedrijf en het Maasdal van Baarlo. Tijdens dit rondje vertellen we alles over het fruit dat we telen. Onderweg proeven jullie onze diverse sappen.

Duur: ca. 1,5/ 2 uur
Kosten: € 15,- per persoon, kids 4-12 € 7,50
De tours kunnen alleen op afspraak plaatsvinden, vanaf 10 volwassenen. 

PLUKDAG MIRABELLEN ZATERDAG 8 AUGUSTUS 9.00u - 16.00u.

KOM JIJ OOK MIRABELLEN PLUKKEN BIJ FRUITBOERDERIJ?

We kampen met een overschot aan mirabellen. Komen jullie ons helpen? 

Op zaterdag 8 augustus krijg jij de kans deze heerlijke Mediterraanse fruitsoort in huis te halen en mee te genieten van de oogst. Neem je picknick kleed mee en kom recreëren bij Fruitboerderij! Zodra je het erf op rijdt, waan je je op vakantie en kun je genieten van al het lekkers dat de Mediterraanse mirabel te bieden heeft. De mirabellen zijn perfect om in te maken om later op te eten, voor op vlaai of taarten of om jam van te maken. 
De Plukdag start om 09:00 uur en eindigt om 16:00 uur. De boomgaard is gratis toegankelijk en de mirabellen worden voor €2,- per kilo afgerekend. Er worden vooraf corona-maatregelen getroffen en voor verfrissing voor kinderen wordt gezorgd.

Adres: Berckt 12d Baarlo

Tijdstip 9.00u - 16.00u

Zelf meenemen: zonnebrandcrème, emmer, tasje en contant geld om af te rekenen. (evt. picknickkleed en parasol, gevulde picknickmand indien gewenst). 

Wij verkopen ons eigen fruitsap. 

Plukjefruit.nl