FRUITIG TOEREN i.s.m. Kasteel de Keverberg

Fruitig toeren

Lekker toeren door de mooie omgeving van Kessel en Baarlo, genieten van het prachtige uitzicht over de Maas en tussendoor ook nog iets leren over fruitbomen terwijl je van een vers sapje proeft? Dan is “Fruitig toeren” iets voor jou! Samen met Kasteel de Keverberg hebben wij dit leuke arrangement samengesteld. Je vertrekt vanaf de Fruitboerderij in Baarlo voor een tocht met een prachtige huifkar naar Kessel. In Kessel bezoek je het kasteel en kun je hier op eigen gelegenheid ronddwalen. Op de terugweg kun je in de huifkar genieten van een lekkere lunch. Het arrangement start om 11.00 uur vanaf Baarlo en om 13.30 uur ben je weer terug op de startplek!

Kosten
€25,00 vanaf 13 jaar
€15,00 voor kinderen van 2-12 jaar
< 2 jaar mogen gratis mee

Het adres van de vertrek locatie is De Berckt 12D in Baarlo. Dit is ter hoogte van de sapautomaat. Gasten kunnen hun auto hier parkeren aan de rand van het terrein of op het gras.

Reserveren
Fruitig toeren kan geboekt worden door groepen vanaf 10 personen op aanvraag. Stuur gerust een mail naar info@kasteeldekeverberg.nl en dan bekijken wij meteen de beschikbaarheid en mogelijkheden!

plukdagen fruitboerderij

PLUKDAGEN

Vanaf begin juli tot begin september organiseren we diverse plukdagen op onze Fruitboerderij. 

Je kunt dan zelf je eigen fruit komen plukken bij onze percelen.

De data en tijden worden enkele weken van tevoren bekend gemaakt via onze Facebook pagina