Eigen producten

Van ons eigen fruit worden heerlijke streekproducten gemaakt. 

Wil je ze thuis proeven? Bekijk dan onze webshop! 

Betaling gaat via Ideal en wij verzenden onze pakketten iedere donderdagmiddag via PostNL. Levering vindt onder normale omstandigheden plaats op vrijdag of zaterdag.

WEBSHOP

Tijdelijk beperkte keuze in het assortiment

Uitverkocht: puur morellensap, morellensap met zoete kers , morellen op siroop

Helaas! De voorraad van 2020 is helemaal op.

Morellensap

We oogstten de nieuwe morellen in juli, maar het maken van morellensap is een zeer bewerkelijk proces. De morellen kunnen niet direct worden verwerkt en worden daarom ingevroren. Wanneer ze uit de vriezer komen moet de buitentemperatuur onder de 10 graden zijn om te voorkomen dat de morellen gaan gisten. Naar verwachting kunnen we vanaf eind december nieuwe voorraad van onze diverse morellensappen aanbieden.

Morellen op siroop

Vanwege de extreme neerslag en het hoogwater afgelopen juli waren onze morellen helaas niet geschikt om in te maken. Dat betekent dat er dit seizoen geen morellen op siroop te verkrijgen zijn. We hopen dat de weersomstandigheden ons volgend jaar beter gezind zijn.

Wat is er dan nog wel?

Ons superlekkere morellensap met een beetje sap van onze appels is nog wel op voorraad als alternatief. Dit sap bestaat uit 75% morellensap en 25% appelsap. Tevens kun je de nieuwe oogst morellensap nu tijdelijk met korting bestellen via boerschappen.nl/kersen om af te halen of te laten bezorgen!

Afhalen of bezorgen

U kunt de bestelling (op afspraak) ophalen op de Berckt 12d in Baarlo of we verzenden de bestelling voor u. Iedere donderdagmiddag verzenden we onze pakketten via PostNL. Normaal gesproken betekent dat levering op vrijdag of zaterdag van die week. 


Grote bestellingen?

Voor een streekwinkel, horecagelegenheid of een evenement op zoek naar grote hoeveelheden van ons sap?

Neem dan direct contact met ons op. 

CONTACT

Fruitautomaat

Op de Berckt 12d in Baarlo staat onze fruitautomaat, daar zijn onze sappen, wijn en diverse cadeaupaketten 24/7 te koop. 

Betaling contactloos of contant. 

In het seizoen producten uit Oma's tuin. 

Betaling contant. Assortiment voor horeca of winkel?

Neem contact op

Bestellingen op maat?