Vergaderlocatie De Fruitschuur

Zijn jullie op zoek naar een unieke plek om te vergaderen?

In het voorjaar van 2024 hebben we deze locatie geopend, als mooie toevoeging op het bestaande fruitteelt- en recreatiebedrijf.

De Fruitschuur
Vanuit de Fruitschuur kijken jullie zo uit op de boomgaard! De inrichting is gezellig en huiselijk met leuke verwijzingen naar ons Fruitteeltbedrijf. Verder is de locatie voorzien van alle moderne audiovisuele middelen met een groot scherm, webcam, geluidinstallatie en flipover. Jullie hebben de beschikking tot de vergaderruimte maar ook een deel van de loods, welke perfect ingezet kan worden voor een sportieve of creatieve activiteit. Indien het zonnetje schijnt, kunnen jullie gebruik maken van het privé terras met zicht op de mirabellen boomgaard.

Ligging
Op adres De Berckt 12A aan de vruchtbare oevers van de Maas, in het pittoreske dorpje Baarlo is de Fruitschuur gelegen. Door de landelijke ligging van de Fruitschuur, is dit de perfecte locatie om te ontsnappen uit de reguliere kantoor setting.
Tijdens de pauze wandelen jullie binnen een paar minuten naar de uitkijktoren. Deze biedt een prachtig uitzicht over de Maas!
De locatie is erg goed te bereiken met de auto via de snelwegen A67 of A73, de stad Venlo ligt op slechts 6 km afstand. Er is een ruime gelegenheid aan parkeerplekken.

Vergaderarrangement
De Fruitschuur is te huren voor een volledige dag of een dagdeel en biedt ruimte aan maximaal 20 personen. Een vergaderarrangement is standaard inbegrepen. Zo zijn jullie de gehele dag voorzien van onbeperkt koffie/thee, onze fruitsapjes en zoetigheden. Daarlangs werken we samen met Bakkerij Pijpers. Zij zorgen voor een vers stukje vlaai, onder andere bereid met onze eigen morellen! Danny van de Lekkerbek uit Baarlo zorgt voor een lunch met luxe belegde broodjes.

Activiteit
Toe aan een break? In samenwerking met Kasteel de Keverberg organiseren wij 'Fruitig Toeren.' Klik hier voor meer informatie. 


Vraag via onderstaand contactformulier vrijblijvend een offerte aan. 

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.