Kers

Wij telen de Kelleris morel, dit is een zoete ras morel. Vanaf eind juni of begin juli oogsten we in onze kersenboomgaarden met onze oogstmachines. Onze morel smaakt superlekker op de Limburgse vlaai, wafels, in kriekbier, als puur sap en verwerkt als jam. 

Omdat consumenten onze morellen ook weten te waarderen om zelf in het maken, zijn ze tijdens de oogst bij ons verkrijgbaar om direct in te maken. 


Peer

In augustus begint de oogst van onze Williams peren, deze soort is in Nederland nog niet zo bekend, maar in de rest van Europa wel. Het is een zomerpeer die vers van de boom erg goed smaakt, maar door zijn zoete smaak en sappigheid ook uitermate geschikt is om stoofperen, likeur (Poire Williams) en ons heerlijke sap van te maken. 
In september plukken we Conference peren. Dit is in Nederland de meest gegeten perensoort. Daarnaast telen we ook de Lucas peer. 

Pruim

Vanaf 2015 telen we heerlijke Mirabellen (de Nancy) en Schwetschen pruimen. Deze worden in augustus en september met dezelfde machines geoogst als onze morellen kersen. Ze worden voornamelijk geproduceerd om in te maken voor conserven voor op vlaaien en in potjes op siroop. 

Appel

Ergens in augustus beginnen we met de oogst van onze Elstar appels, een heel bekende, lekker frisse handappel. Eind september plukken we Braeburn en Gloster en van deze appels laten we een heerlijk troebel sap maken, zonder toevoegingen, dat het hele jaar verkrijgbaar is. 

We hebben een nieuwe aanplant van het ras 'remo' met zeer goede sap-eigenschappen. Deze teelt is nog in groei en hopen we in 2022- 2023 voor het eerst te kunnen oogsten. 

Druif

We telen op kleine schaal druiven, voornamelijk rondom ons Wijnhuis en op de Berckt in Baarlo.

Dit zijn de volgende rassen: Auxxelerois, Pinot gris en Pinot noir.

Geïnteresseerd om grond bij ons te huren?

Neem contact met ons op!

Assortiment voor horeca of winkel?

Neem contact met ons op!