Activiteiten in de omgeving

Onze vakantiehuizen zijn allemaal landelijk gelegen aan de rand van Baarlo of Sevenum. Het is een mooie omgeving om prachtige wandelingen te maken of te fietsen.

Leuke plekken om te bezoeken in de omgeving:

Met de kids: Toverland Sevenum en Irrland (vlak over de grens in Duitsland), Spelen bij de Boebadoe-farm van Boer BartZooparc OverloonAardbeienland HorstSpeeltuin Roeffen Mart (gratis), speelpark Klein Zwitserland Tegelen, Varkens kijken bij zichtstal Melderslo, monkey town in Venlo,  klimpark Fun Forest, op zondag is de Wereldpaviljoen Steyl echt een aanrader, Mind mystery in Horst, Mattel Play Sevenum, Kinderfeestje met diverse activiteiten bij de Schatberg, picknicken en zandkastelen bouwen aan het Maasstrandje bij de stuw in Baarlo.
Leuke dorpjes: Steyl, Arcen (Hertog Jan Brouwerij, Graanbranderij de IJsvogel en Ijssalon Clevers, Kessel, Broekhuizenvorst, Brüggen, Aspergedorp Grubbenvorst, Baarlo heeft diverse leuke winkeltjes als: de woon- en bloemenwinkel Roze Engel. Sevenum heeft een gezellig centrum met het bekende mode centrum Jansen Noy. 
Leuke steden: Venlo, Eindhoven, Nijmegen, Roermond (met outlet), Maastricht, Essen en Düsseldorf zijn allemaal binnen het uur met de auto te bereiken.
Prachtige natuurgebieden in de buurt: Elsbeemden (tegenover vakantiehuis Sevenum), Jaomerdal (Venlo), Rivierpark Baarlo-Blerick (paar min. lopen vanaf Wijnhuis Baarlo), Baarloose Maasdal, de Grote Heide (Venlo), Schadijkse bossen (Meterik), Schuitwater (Horst),  15 min. van Sevenum ligt Griendtsveen in de Peel waar je heerlijk kunt wandelen en Nationaal park de Maasduinen ligt 30min. van Baarlo en Sevenum vandaan. In de vakantiehuizen liggen routes startend vanaf het huis van ca. 5 - 10 km. Via deze link kun je zelf een route uitzetten vanaf het vakantiehuis. 

Musea: Museum de Locht, Limburgs museum, Vliegtuigen museum in Baarlo PS Aero of het museum van Jo (tegenover Wijnhuis), Kasteel de Keverberg in Kessel 
(groeps) activiteiten:  Groepsactiviteiten in Sevenum, Groepsactiviteiten in Kessel, Groepsactiviteiten in de Boekend, Creatief in Sevenum (loopafstand van de vakantiehuizen), Toffe dag, Elektrische loopfiets (Lopifit) huren in Nederweert, Tuk tuk huren in Meijel, Solexen huren in Kessel of bij Maashof in de Boekend, plan een sportles in met Buitenzinnen of speel code Keverberg, bij Kasteel Keverberg in Kessel. Begeleid sporten met een groep? zakelijk een cool-challenge of run - dip - run organiseren?, Huskey, paintball in Sevenum, Bowlen, shuffling of indoor jeu de Boules bij de Vermaekerij in Maasbree, Golven, eten en eventueel vergaderen bij Kapelkeshof

Zwemmen: Binnen: Centerparcs Het Meerdal, binnenbad en dagstrand de Schatberg in Sevenum, Blue Lagoon bij Venlo grens over, gratis dagstrand Kasteelse bossen in Horst

Watersport: sloepje huren in Kessel aan de MaasWaterskiëen of wakeboarden in Sevenum, kano varen tussen Tienray en Wanssum 

VVV Baarlo & Horst aan de Maas voor alle actuele evenementen in de buurt

Golf: Golfclub de Berckt (1 km van het Wijnhuis vandaan), Kapelkeshof in Grashoek

Eten en drinken: In Baarlo Centraal Baarlo en Maes 21. In Sevenum: Gasterie Lieve Hemel, Lo sole (heerlijk ijs, lunch en diner) Sevewaeg. Voor cateringmogelijkheden e.d. kijk bij arrangementen voor onze vaste partners.